Asukasilta 23.11.2010 yhteenveto

Lämpimät kiitokset kaikille, jotka osallisuivat marraskuun asukasiltaan ja sen järjestelyihin. Paikalla oli liki 40 ihmistä. Tässä lyhyt yhteenveto illan tapahtumista:

 • Uuden isännöitsijämme Kirsi Suonrannan esittely. Kirsi aloitti tehtävässä Susu Kentan jäädessä äitiyslomalle.
 • Timo Hellsten kertoi Kalkunlämpö Oy:n kuulumisia ja suunnitelmia mm. parkkipaikasta ja savupiipun kuntotutkimuksesta. Parkkipaikalle on kaavailtu puomia, mutta päätöstä ei ole vielä tehty. Piipun kuntotutkimus on tehty, mutta tuloksia ei ollut vielä kerrottavaksi.
 • Talon uusi turvallisuuspäällikkö Merja Rostila kertoi pelastussuunnitelman valmistumisesta sekä kävi läpi siitä tehdyn lyhyemmän yhteenvedon. Yhteenveto on jaettu kaikkiin huoneistoihin. Merja vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.
 • Reija Velin esitti hallituksen puolesta lämpimät kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille asukkaille. Tämän vuoden aikana on saatu paljon aikaan talkootöinä ja näin on myös onnistuttu säästämään kustannuksissa. Yhteiseksi kiitokseksi hallitus hankkii kokoushuoneeseen kahvinkeittiminen, kahvipaketteja yms. tuleviin talkoisiin. Taloyhtiö pyrkii jatkossa osallistumaan myös talkooeväiden hankintaan paremmin.
 • Tutustuimme isännöitsijän johdolla kuntotutkimusraportin sisältöön. Hallituksen alustava muutosehdotus korjaussuunnitelmaan sekä yhteenveto kuntotutkimusraportista on lähetetty kaikille osakkaille.
  Aiheeseen liittyen ilmoitimme suunnitelmasta, jonka mukaan kuntotutkimuksesta syntyneet porausreiät parvekkeilla paikataan keväällä-kesällä 2011.
  Keskustelimme myös mahdollisesta valtion avustuksesta liittyen ikkuna- ja parvekeoviremonttiin. Seuraamme ensi vuoden alkupuolella onko avustusta mahdollista hakea. On hyvä muistaa, että avustusta ei välttämättä saa vaikka sitä olisikin mahdollista hakea.
 • Muistutusasia: huoneiston tavoitelämpötila on 22 C (+-1 aste). Mikäli asunnossa on liian kylmä tai kuuma, otathan yhteyttä talonmieheen. Viime talvena tehdyissä lämmityskorjauksissa on takuu voimassa.
 • Lopuksi isännöitsijä järjesti hauskan T-paita arvonnan. Onnea kaikille voittaneille!

Jätä kommentti